neděle 29. září 2013

Challenge - Geometrie

CHALLENGE 


Přímka, úhel, čtverec či kružnice? Nedejbože vzorečky a Pythagorova věta! Nebojte se, v říjnové challenge určitě nebudeme muset před tabuli, ale necháme se inspirovat dokonalými geometrickými tvary! Zkuste vytvořit něco dokonale či nedokonale souměrného, hranatého či kulatého... něco z čeho bude křičet - mám jedničku ze scrapgeometrie!

ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: Geometrie
  • Podmínka: flitry
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do 28. října na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 29.10. a hlasovat budeme do 30.10.

VÝHRA



UKÁZKOVÝ PROJEKT - Anna Norman

Měla jsem na stole nová razítka od Studia Calica. A ty prostě nemohly zůstat neotevřené :) Geometricky jsem se tedy vyřádila na pozadí a vytvořila jsem si vlastní vzor na čtvrtce razítkováním plných kosočtverců nebo jen jejich obrysů. 

V šuplíku už mi taky dlouho ležela fotka z minulého září, ze svatby mé skvělé kamarádky - a pořád ne a ne ji použít. Konečně přišla její pravá chvíle, a protože je Lenka povoláním animátorka a miluje design, moc se mi líbilo že k její fotce použiji něco tak graficky výrazného, jako jsou právě kosočtverce. 


Pod fotku jsem navrstvila spoustu šestkových papírů - tak, jak jsem je hodila na čtvrtku, tak jsem je nalepila (s lehkou korekcí pár centimetrů tam, pár sem).


Flitrovou podmínku jsem nechtěla odbýt jenom jejich nalepením na ozdobu stránky, a tak jsem vytvořila ozdobu z vyřezaného nápisu - rok 2012 je zespodu podlepený další čtvrtkou, na kterou jsem nalepila spoustu zlatých flitrů. (Pozn. I teď, při psaní roku 2012 jsem omylem napsala rok 2013. Stalo se mi to i s tímto vyřezaným kolečkem - všimla jsem si toho samozřejmě až bylo hotovo, a tak mám teď jedno navíc s nynějším datem :)


Aby těch flitrů nebylo málo, tak jsem je přece jenom trochu rozprášila po stránce, přidala jsem taky trochu žlutých cákanců na oživení a přidala ještě jedno razítko.


Už jsem si myslela, že mám hotovo, ale pořád mi něco scházelo. Vytáhla jsem tedy z krabice oblíbený záchranný prostředek - pěnová písmenka. Nabarvila jsem je zlatou barvou a vytvořila další nápis.


 Už se Vám v hlavě točí kolečka? Těšíme se, jak si s geometrií poradíte Vy!

6 komentářů:

  1. Krásně vyladěná stránka a moc zajímavé zadání, tak snad najdu čas, abych se zapojila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná stránka. Papíry jsou pěkně sladěné s fotkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milenko děkuji, ale byl to oříšek - můj kabát se totiž jmenuje "Limetka", no a hledej k tomu něco :))

      Vymazat

Pin It button on image hover