neděle 5. května 2013

Colors of the month aneb BARVY

Na květen nám barevnou paletku k tvoření vybrala OLINKA - vytvořte podle ní projekt a vystavte v naší galerii - každý měsíc vybíráme to nejlepší a prezentujeme zde na blogu :)

BARVY KVĚTNA


Květen mám spojený především s barvami rozkvetlých květů…miluji louky plné kopretin, zvonků, šalvějí a hvozdíků, na zahradě mám největší radost z pivoněk: mám bílé, růžové, fuchsiové, několik tmavých červených. A když k tomu ještě kvetou kosatce, je to krásná podívaná.

Při výběru barevné paletky pro tento měsíc jsem měla dilema: zvolit barvy mých oblíbených květin (to bych asi dlouho rozmýšlela, jaký projekt zvolit) nebo hledat něco jiného. Takže hledání a byla to rychlá volba, která mi evokuje májové deštíky.



A co jsem vytvořila? Na netu mne zaujalo minialbum od Steff Miller. Iriska sdílela na FB video a brzy vytvořila své album a vyzvala ostatní, zda si ho nechtějí zkusit. Chtěla jsem, a tak bylo rozhodnuto.




Použila jsem papíry z kolekce Serenade od Basic Grey, folie jsem měla zelinkavé a šedohnědé z papírnictví. Tvary jsem vyřezala na BS, nalepila oboustranně lepidlem BIC, archy svázala pomocí Zutteru, uvnitř jsem moc nezdobila, jen pár razítek a papírových výseků…až podle fotografií bych doplnila. Na titulní stranu jsem nalepila foliový výsek hodin, nezbytné kytičky, lístečky, korálky, enamelové tečky, provázek a stužky


A co vytvoříte podle palety vy? Pochlubte se!

4 komentáře:

  1. Paráda! Déšť moc nemusím, ale ty májové, jemné bývají naopak příjemnou předzvěstí zůstu všeho, co si doma od konce zimy pipláme v květináčích. Tohle album je přesně takové. Plus díky za mnoho mezi řádky schovaných důležitých technických detailů! Vážím si toho, že se s námi dělíš o (často zdlouhavě) získané zkušenosti!

    OdpovědětVymazat
  2. Olinko krásně jsi vybrala. Paletka je nádherná a album úžasné!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, Leni...díky...jen jedna technická. po třech dnech se mi na dvou foliích čtvrtka odlepila :-( , včera jsem musela přelepit oboustrankou

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné album, moc příjemné barvy!
    Použila jsem rovnou oboustrannou pásku a drží to. Ta fólie je potvora :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover