neděle 14. dubna 2013

Inspirace pro challenge


Jak jste daleko s vaším projektem do dubnové challenge? Dnes tu máme ukázku od PAVLÍNY a LEI nechte se inspirovat a pojďte si taky něco vyrobit, ukázat se a vyhrát :)

PAVLÍNA


Modré nebe nade mnou...Nevymyslely jsme to úplně jednoduše, vytvořit stránku, která by nás samotné co nejvíce charakterizovala, ale určitě se do naší dubnové challenge pusťte. Bude Vás určitě bavit a někdo by možná řekl, že je to i terapeutické! 

U mě bylo jasné, že stránka musí být MODRÁ...a tak jsem začala rovnou i modrou fotkou.


Vzory jsem vybírala ty oblíbené a pak takové, které symbolizují mé zájmy: muzika, stránka z knihy, chevron a puntíky, puntíky, puntíky. Všechny vzorované vlaječky jsou z našich šestkových sad - Echo park - Sweet Girl a Scoot, od Teresa Collins - She said a od Studo Calico - Take Note


Stránku jsem zdobila nádherným lisovaný listem naší opečovávané Ginkgo biloba a originální japonskou visačkou z jiného stromu, který jsem taky s velikou láskou sadila :) Japonský nápis tužkou mě inspiroval, abych stránku taky trochu počmárala.


Barevná letadýlka u mě symbolizují moji flotilu - děti, rodinu, přátele a jsou také vystřižená ze sady 6x6 Scoot. Nápis letící oblohou je z části z velkých písmen Basic Grey a z části z písmen vystříhaných ze čtvrtky sady 6x6 He said od Teresy Collins.



Modré šipky pod velkým nápisem jsou stříknuté modrým akrylem přes dřevěnou šablonu Sodalicious a bílé hvězdičky jsem patlala gessem.


Plastický chevron při spodní straně jsem vyskládala z puntíkovaného papíru, který jsem z jedné strany namalovala stříbným akrylem - barva kovu patří k mým oblíbeným.



Tak to jsem já... Těší mě a těšíme se na Vás! 


 LEA 



Lea použila na layoutu nádherné svorky od Prima marketing - Wishes and dreams.
 


Hodily se jí taky dřevěné závorky od Sodalicious. 

1 komentář:

Pin It button on image hover