sobota 2. března 2013

Product of the month - provázky GARN und MEHR

Dnes má na starosti produkt měsíce Pavlína - podívejme se, co nám vybrala...


Naším produktem pro tento měsíc jsou nádherné kroucené příze německé firmy GARN und Mehr od designerky Birgit Hahn, které nás v Papero amo naprosto okouzlily. Můžete je použít na tisíc způsobů nejen při cardmakingu a scrapbookingu.


Na výběr je pestrá paleta 18 krásných odstínů. Na cívkách podobných těm, které jsme vídali u našich babiček je namotáno 45 metrů provázku, ale protože chápeme, že vybrat z tolika odstínů je těžké, můžete si u nás objednávat třeba jen po deseti metrech, které z cívky odmotáme.


Provázky tradiční německé firmy na Vás dýchnou vzpomínkami na staré časy a inspirují k návratu k tvořivému přístupu k životu.


Barevné provázky jsou kroucené ze 100% bavlny vždy ze čtyř vláken, tří bílých a jednoho barevného. Veškeré obaly a cívky jsou z recyklovaného papíru. K provázkům máme i doplňkový sortiment - ručně vyráběné stojánky ze smrkového dřeva, které budou stylovou ozdobou Vaši scrapbookové dílny.


No a my je používáme skoro na všechny naše projekty a jak už jste jistě pochopili - prostě je MILUJEME :) Podívejte se na naši nabídku - ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover