neděle 31. března 2013

Challenge - This is me...


CHALLENGE 


Tento měsíc jsme se s Pavlínou rozhodly, že by bylo fajn trochu se seznámit - nevím jak vy, ale kdo z vás ví, jak přesně vypadají vaše online scrapbookové přítelkyně? Možná jste už byli na nějakém tom srazu, ale scrapbooková komunita se pořád rozrůstá a kdo se má vyznat ve všech těch přezdívkách? :) 
A tak jsme tématem dubnové challenge MY - budeme rádi, když na projektu použijete svoji fotku, ale není to podmínkou. Mělo by to ale vystihovat vaši tvorbu - možná barvy, které rádi používáte, techniku, bez které se neobejdete, no prostě aby tam bylo všechno to, díky čemu všichni poznají, že je to právě VAŠE dílo.

ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt
  • Téma: This is me aneb...to jsem já. Vytvořte projekt, který vystihuje vás a vaši tvorbu- nejlépe za použití vlastní fotky :) 
  • Podmínka: písmenka (pěnová abeceda, chipboardová abeceda, nalepovací abeceda, atd.)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do 20. dubna  na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 21.4. a hlasovat budeme do 25.4.


Create scrapbooking layout, card or othr paper crafting project
  • Theme: This is me
  • Condition: Letters (alphabet stickers of some sort)
  • You can send your projects untils 20th April to atelier@paperoamo.cz with subject CHALLENGE.
  • Photos will be published on  21st April and we will vote until 25th March 


VÝHRA 

Papírové tečky (konfety) ke zdobení 
Lahvové vršky - epoxydové ozdoby z kolekce Bow Ties od BasicGrey
Razítka "Shield" od BasicGrey


UKÁZKOVÝ PROJEKT (Anna Norman)

Já jsem si udělala stránku v "mých" barvách - růžové, šedé a modré. Použila jsem svoji oblíbenou pěnovou abecedu od Amy Tangerine a její papíry z minulé kolekce Sketchbook. Nemohla jsem vynechat můj naprosto nejoblíbenější materiál - velum, a novou lásku - enamelové tečky
Srdce od Kety jsem posypala růžovo-bílým embosovacím práškem se zlatými glitry a omotala jej zlato-bílou šňůrkou od Garnu und Mehr. Pozadí jsem zapatlala gessem, kterým jsem i stránku trošku postříkala, a nabarvila s ním pěnovou abecedu, která byla původně černá - vytvořilo to zajímavý efekt, protože jsem nabarvila jen horní plochu a zbytek zůstal černý. Ve výsledku to vypadá trochu jako stín.
Z velumu jsem si vystřihla můj oblíbený motiv šipek, použila jsem ho i na vytvořená vlaječek pod fotkou a zjemnění chevronového motivu. No a samozřejmě jsem použila svoji fotku v černobílém provedení, se kterým se vždy lépe pracuje, a co si budeme vykládat, portrét v ČB vypadá prostě lépe :)

1 komentář:

Pin It button on image hover